Naturligt lyckopiller

Naturligt lyckopiller ja. Vad är det? Jo det kan man få i form utav att nå små delmål som man har utstakat.

I mitt fall är det viktnedgång och att mina muskler ska bli större och synligare. I morse hade jag gått ner ytterligare 1 kg och nått en vikt jag inte vart på i många år. En vikt jag hade gett upp hoppet om att någonsin nå igen. En vikt jag bara drömde om men aldrig trodde att jag kunde nå.

Jag har fortfarande lååååång väg kvar men jag har ändå kommit lång väg hittills. Minus -20 kg so far så jag får vara glad för det jag har åstadkommit hittills och när vågen pekade på ytterligare 1 kilo mindre i morse så var det som den bästa preworkout jag någonsn tagit! Jag var så otroligt pumpad att träna stenhårt idag för har jag kunnat gått ner 1 kilo ja då kan jag ju gå ner 1 till!!

Här på bilden är en lycklig tjej och sen jag och min tokiga son på väg till gymet gladare än någonsin!!

Och så här efter gymet så kan jag säga att lyckopillret höll i sig och det blev en RIKTIGT bra träning i dag med tyngre vikter än förra veckan!

Och en sak som är riktigt roligt är att ett utav mina små delmål som jag hade är att om 0.7 hekto så får jag köpa en ny ring!!!! Den är jättefin och jag har velat ha den jättelänge. Bara 7 ynka hekto kvar och den är min!!!!

Mark my words: Inom ett par dagar sitter det en ring på mitt finger!!!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer