När jag låter min inre krigare vinna

”Ja jag har sagt det förr, jag är bortskämd. Bortskämd med att allt för ofta ha släkt och vänner på gymet att träna med så när jag väl måste stå där själv och kriga helt själv, ja då är det inte lika kul längre.

Fast egentligen om jag ska vara helt ärlig så är faktiskt det allra jobbigaste att behöva ta sig till gymet i vetskapen att man inte har nån gym homie där som ska träna med en. Ursäkterna i ens huvudet går som ”ja men en träning mindre gör ingen skillnad” ”det är ok att få en extra vilodag denna vecka”. Visst, helt rätt och helt ok, någon ENSTAKA gång då och då men det gäller att passa sig så att dem enstaka gångerna inte händer allt för ofta vilket nämligen är lätt hänt.

Så med tunga steg och stooora krokodiltårar (ok inga riktiga tårar men mycket ”tycka synd om sig själv” 😜) tog jag mig idag till gymet med Akons låt i huvudet: ”Lonely, oh so lonely”. MEN vad som gav mig styrkan var att jag inte lät mina ursäkter ta det bästa av mig, min inre styrka, min integritet. Jag är en krigare men skulle jag ge mig så här lätt ja då går en bit av mig sönder. Kanske inget jag märker idag eller om 5 gånger till av att lyssna på mina ursäkter men till slut så finns inte den där krigaren inom mig kvar.

Vetskapen att jag gick ändå gav mig allt jag behövde för att kriga på en gång till. När jag stod där mitt i passet log jag åt mig själv i spegeln för att jag var så innerligt glad att jag inte gav in, gav upp. Den vetskapen tog fram min inre krigare! Finns inget den krigaren inte klarar av 👊🏽 ”

- Tankar från en som krigat bort över 60 kilo
#isikost #workout #gym #jagharviljan #hälsa #träna #träning #training #fit #fitfam #fitness #weightlossgoals #fitnesskoll #fitnessjourney #weightloss #weightlossjourney #viktminskning #viktnedgång #muskler #muscles #bodypump #motivation #inspiration #motmintoppform #IcanIwill #minresaräknas #aldrigvila #flagom #health #styrketräning #byggamuskler #krigare #fettförbränning

Gillar

Kommentarer

MakeupByEkholm
MakeupByEkholm,
juliettestephen
juliettestephen,