Murphy vill säga mig nått

Jag ska vinna ändå!

Vissa dagar vaknar man bara på fel sida helt enkelt!

Trodde i och för sig att detta skulle bli en vanlig dag som så många andra men det verkar som om Murphy (Murphy's Law) eller någon annan tycker att jag ska bestiga något berg innan jag ska gilla läget.

I morse innan gymet så bara kände jag att "nääe, jag vill inte gå och träna!" (har inte känt så på över ett år) Ville bara stanna hemma och borra ner mig sjukt i sängen. (jag har ändå sovit ganska ok så det är inte för att jag är trött eller sjuk eller nått. Mår prima!) I alla fall så pallrar jag mig iväg till gymet. Jag har min 4 ådring med mig för han har inget dagis idag så han ska få vara i lekrummet medans mamma försöker bränna kalorier.

När jag kom till gymet så var det typ 3000 pers där!!! Alla cyklar, cross trainers och springband var upptagna så mitt humör blev ju inte riktigt bättre där. Jag hade grym tur för en tjej klev precis av en cross trainer när jag hade bytt om så jag hoppade på den illa kvickt. Ok tänkte jag, har ingen lust att vara här, trots PWO och allt men jag ska i alla fall göra det bästa av situationen och jag tänker inte låta ett sänkt humör stå mellan mig och de 1250 kalorierna som måste brännas idag! Så jag börjar marschera framåt på cross trainern så snabbt jag bara kan......då kommer det en ny tjej och ställer sig bredvid mig på en annan cross trainer som precis blev ledig och hon kör som in you know where. Så snabbt så att alla runt omkring oss bara stirrar på henne och undrar vad hon håller på med typ. Good for her om hon kan köra så snabbt på en cross trainer men det var fruktansvärt stressigt att ha henne guppandes upp och ner och hela henne cross trainer skakandes bredvid mig.

Anyhoo, jag körde färdigt mina 30 minuter och var väldans glad när de var över. Beger mig till vikt rummet för att träna lite styrka men nähä jag måste ha missat memot i dag: "alla killar i hela min stad där jag bor måste infinna sig i viktrummet omgående, tjejer kan stanna hemma!" Dont get me wrong, jag har inget emot killarna på gymet men inte en enda av de maskiner eller vikterna jag skulle använda var lediga så där fick jag gå runt och låtsats som om jag inte vet vad jag gör tills en maskin eller vikt var ledig så att jag kunde dyka på den innan någon annan gör det. I alla fall så var jag glad att jag till slut fick köra min styrketräning men alla vikter jag tog, samma som förra veckan, kändes som om de vägde 100 kg minst. Jag gjorde mina 4 set på alla mina övningar och med bra form men som sagt så kändes det som om det var en sån otrolig uppförsbacke!!

Till råga på allt, när jag kommer ner för trappan till gym delen en trappa ner (även där lekrummet är som min son ska vara i) så hittar jag han inte i rummet och jag tittar omkring och ser han inte någonstans heller.....då hör jag en hög och tydlig röst skrika......"jag är klaaaaaaaar, jag är klaaaaaaar"!!!!!! Alla tittar på mig och garvar och ja, jag med faktiskt, det var ganska komiskt, men där i alla fall sitter min 4 åring och bajsar på gymtoan med dörren öppen och skäms inte ett dugg. Mamma däremot, jag allstå, håller på att döööö av pisamhet men haha vad ska man göra!

När jag väl kommer ut ur gymet så spöööööö regnar det!!

[caption id="attachment_409" align="aligncenter" width="640"]
Det e bara o garva[/caption]

Jag har nu konstaterat att det här är alltså INTE är min dag så jag beslutade mig för att lägga mig i badet och det är här jag nu faktiskt bloggar ifrån!! (hoppas att jag inte tappar paddan bara!!) Här tänker jag ligga ett braaaaa tag och sen tänker jag kliva upp ur badet, sätta på mig en riktigt god och lyxig lotion, tänker INTE bädda sängen utan jag tänker bara chillaxa lite för sen ska jag iväg och träna ikväll igen, ett grymt step pass med härligt galna Johannes och det kommer jag att behöva alllllla mina krafter till. Wish me luck!!

    Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer