Murare på mitt CV

Ja då kan man lägga till murare till sitt CV då 😂

Förra ägaren, han som byggde muren på framsidan av vårt hus började muren väldigt snyggt och proffsigt inne o trädgården men när han kom till framsidan av muren så vet jag inte vad som hände. Han använde helt annorlunda stenar än dem han började med och sen har han staplat dem helt fel och dessutom limmat dem med vad som ser ut som Karlssons klister typ!!!!!

Så vi har vart tvungna att riva den muren och beställa nya stenar och börjat bygga upp ny mur. Helt själva! Och nej vi har ingen aning om vad vi gör 😂😜 Men man lär sig allt efter som man gör fel!

Vi försökte få tag på en entreprenör som kunde komma och fixa den åt oss men dels så när vi började fråga i början på juni så var det ingen entreprenör som ens kunde komma för ens i slutet på oktober typ och dels för att det skulle bli så sketans dyrt! Bara stenarna ruinerade oss kändes det som så nä då får man fixa jobbet själv! Det tar betydligt mycket mer tid och är betydligt mycket jobbigare än jag någonsin kunnat ana men åh andra sidan så sparar vi en massa pengar vi ändå inte hade 😂 och dels får vi ju väldigt bra träning och så kan man lägga till murare på sitt CV också 😂 Dessutom så kommer skumpan vi kommer dricka när det väl är färdigt att smaka sååååååå mycket godare nu när vi gjort jobbet själva 😜💪🏽👍🏼

Gillar

Kommentarer