Motivationskläder

Jo visst jag ska väl inte sura för att jag inte kan äta en semla utan att gå upp ett gram. Tycker inte ens om semlor. Ok en tugga kanske men sen blir det på tok för mycket och det växer i munnen. Tacka vet jag M kulor. Det är min last just för tillfället så M kulor är total förbjudet i mitt hus annars försvinner de fortare än kvickt.

Men jag tänkte att jag i alla fall, fettisdagen i ära skulle ägna mig åt fett. Nämligen att bränna bort det förbannade fettet som driver mig till vanvett. Lika förvånad varje morgon jag vaknar att det inte försvunnit som i ett mirakel över natten eftersom jag tränade så hårt dagen innan! Ajja, jag lär väl mig konsten av tålamod en vacker dag.

Men denna vackra dag drog jag mig i alla fall iväg till gymet trots att jag faktiskt hade tusen GODA argument för varför jag skulle skippa träningen bara idag. Men jag vände andra kinden till och gick ändå så nu känns det som om jag svävar på moln för att jag inte gav mig. Grym träning blev det också. God form och jag tror allt bestämt att nästa gång jag kör samma övningar så ska jag ta och prova tyngre vikter i 2 av setten. Känner mig riktigt nöjd!

Men ibland behöver man lite hjälp på traven och det är då jag tar fram min "GET YOUR ASS TO THE GYM ANYWAYS" t-shirt. Funkar varje gång!!

  • Alla

Gillar

Kommentarer