Mot Österlen

 

Så nu har vi äntligen kommit fram till Ystad! Ca 30 pers är vi som kört ner i en karavan på 10 bilar från Stockholm till Ystad. Varje år beger sig min Tykon familj sig till en camping någonstans i Sverige. Enda kravet för campingen är att det finns sanddyner och är vid havet och vi provar en ny camping varje år. Denna gång blir det Borrbystrand camping i Simrishamn Ystad.

Bilen har vart packad i varenda millimeter som fanns över och ungarna har jag mutat med godsaker hela vägen ner för att de ska hålla sig lugna. Tur att jag fick en massa hälsosamt snack från Bodystore!! Ungarna uppskattade det verkligen!!! Nu är de ute och springer av sig all energi som de samlat på sig under bilfärden.

Innan jag börjar slå upp tältet så ska jag som sedvanligt öppna en flaska skumpa! Annars går det inte att sätta upp ett tält ordentligt ;)

 

 

  

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:

// <![CDATA[
var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write('');
// ]]>

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer