Mors lilla Olle

"Mors lilla Olle i skogen gick, plockade blåbär med solsken i blick". Eller snarare mer som, "Mors lilla Julie i skogen gick, plockade blåbär som en zombie med sömnen i blick" ;)

Jag var sjukt trött idag eftersom jag hade jobbat natt i går. Ungarna hade kompisar över och jag orkade inte engagera mig så jag tänkte att varför inte åka ut i skogen med dem! Släppa ut korna på grönbete. Låta dem springa av sig och härja och skrika hur mycket dem vill! Smart va! Där satt jag bland blåbärsrisen och njöt av solen och blev blå runt munnen av alla blåbär jag smaskat i mig idag utan dåligt samvete. Jag hoppades på att hitta lite kantareller också men det fanns inte ens en flugsvamp i hela skogen. Det var lite dåligt med blåbär också faktiskt men jag hittade tillräckligt förvaret göra en blåbärspaj ikväll i alla fall! Yumm!!

Försökte avboka mig till kvällens sjukt jobbiga ATC pass. Syrran bokstavligen tvingade mig att gå och det är jag sjukt glad för nu så här i efterhand. Innan passet gillade jag henne inte lika mycket ;) Med löftet av en god blåbärspaj efter träningen tog jag i riktigt ordentligt på gymet så att jag kunde få äta ett par tuggor utan dåligt samvete. Det var sjukt jobbigt och jag är nu sjöööööblöt av svett :) Nu är det duschen och middag som gäller och sen blåbärspaj tadaa

Gillar

Kommentarer