Morgonstund har guld i mun

Ja det är så dem säger i alla fall fast det vet jag sjutton om det stämmer! Det stämmer i alla fall aldrig när klockan ringer 05.15 och varje sekund är räknad för att jag ska hinna till gymet i tid för ett tufft step och styrke pass, varje tisdag morgon. Pust!

Men, upp kliver jag, även om jag mer rullar ur sängen än kliver upp. Dödare än död klär jag på mig min gym outfit jag valt dagen innan och så beger jag mig med tunga steg nerför trappan till köket för att se till att jag får i mig lite energi innan passet. Sakta men säkert börjar jag vakna till liv. När jag väl sätter mig i bilen och sätter på någon favorit musik på högsta volym för att få lite extra energi ja då kan inget stoppa mig längre! Än värre blir det när jag väl fått i mig min pre-workout, ja då far jag fram som en bulldozer mot gymet och ger mitt allt! Nu har jag vaknat till riktigt ordentligt!!

Nu däremot, nu när jag kommit hem är ljusen fortfarande helt nersläckta, mina USA gäster sover fortfarande och jag har fått äta min andra frukost i lugn och ro med levande ljus och jag har t.o.m fått ta mig ett mys bad och kl är fortfarande tidig, ja nu stämmer uttrycket "morgonstund guld i mun"! Nu får jag njuta till fullo av den där underbara känslan efter ett tidigt morgonpass på gymet. Morgonstund har nog guld i mun trots allt!

Känner du att du också behöver lite extra energi i form av en supergod pre-workout så köp den billigare med min rabattkod JULIETTE10isikost.se

Gillar

Kommentarer