Morgonstund har guld i mun

 

Nja eller inte riktigt kanske. När klockan ringde 04.50 så kan jag väl inte säga att det kändes som guld i mun direkt! Snarare mer som en spya i mun. Pardon my french! Men när jag väl halsat ett glas Green Superfood Energy och släpat mig själv ner till gymet, ja då kändes det redan mycket bättre. Jag tycker jag får en sån bra energi av Superfooden, den med extra energy i. Jag blir liksom vaken och redo att attackera dagen på något sätt. Hur som helst, även fast jag ville dö 04.50 så var det så otroligt skönt efter träningen var gjord och då ångrar jag inte för en sekund att jag trotsade mina trötta ögon och drog i väg och tränade så tidigt. Lika värt det varje gång.....efter träningen!

Rockade mina nya Adidas Superstar sneakers i dag på träningen and I Love them!! Jag längtar tills varmare väder då jag tänker rocka dem varje dag typ!

Idag blev det ett step pass och ett pass som heter Dynamic Flex. Ett ganska skönt pass faktiskt där man streckar ut hela kroppen och det utlovas mer smidighet i kroppen om man går på det passet regelbundet. Känner att jag behöver bli lite smidigare i kroppen som när man typ var 18, inte för att jag är så mycket äldre nu förstås ;) Men har ni en klass på ert gym som heter Dynamic Flex så kan jag starkt rekommendera att gå på den som ett komplement till er övriga träning!

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  

Gillar

Kommentarer