Morgonfrulle har guld i mun!

 

Ja eller det är i alla fall så jag tänkte att min goda frulle skulle bli idag! Riktigt god mysfrukost i det ruskiga regnet innan jag går och tränar men tydligen hade någon annan en annan plan för mig idag!!! Grrrr

Vi håller på med stambyte just nu i badrum och kök så bygg gubbarna har gjort en ny toa och en ny dush till oss i källaren som det är tänkt att vi ska använda. Ok att dusha där nere i källaren, man kan stänga in sig med lås och allt så det går ju bra MEN jag tycker det är mindre kul att behöva gå på toan där nere.

Men nöden har ingen lag så hur mycket jag än försökte hålla mig så var jag tvungen att springa ner ändå. Det är ok idag tänkte jag för bygg gubbarna sa ju igår att de inte skulle komma så tidigt idag och jag behövde max 1 minut på mig där nere på toan så ja ok då jag chansar väl då. Tror du inte att när jag sitter där nere ca 1 minute senare och håller på att torka mig så kommer det en sketen bygg gubbe och försöker komma in på toan!!! Jag ropar högt att det är upptaget!!

Dörren har inget riktigt lås utan den har bara en hake men eftersom bygg gubben är så upptagen med att inte "fatta" varför dörren inte går upp så hör han inte mig skrika där inifrån toan!!! Vad gör han?? Jo han rycker ännu hårdare så att haken lossar ur toa dörren och där sitter jag och ropar ännu högre: "DET ÄR UUUUPTAAAAGEEEETTTT!!!!!" Gubbe lät ungefär som långben när han sa: "nä men oj haha förlåt eh fattade inte att det var nån där inne hehe". NO SHIT! Bokstavligen!!!!

Jag var så ur form när jag kom upp från toan och skulle käka min frukost att jag kokar ägget på tok för lite, spiller te på min macka och gröten han bli kall så det där med morgonfrulle har guld i mun - nä, inte för mig och inte idag i alla fall! Nu vill jag bara försvinna till gymet och spendera hela dan där så jag slipper träffa samma bygg gubbe igen sen när han kommer och river färdigt på min toa!

      Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer