Morgon boost

Tänkte dela med mig utav ett jättegott och fräscht recept på en smoothie som är en riktigt bra anti förkylningsboost så här när många dras med vinterns sista släng av olika förkylningar och halsont och liknande.

Personligen så kallar jag denna smoothie för "Morgon boost" för jag dricker den på morgonen efter mitt glas med varmt citronvatten som en anti förkylningsdos av en massa bra vitaminer och mineraler och antioxidanter och annat bra

Denna har lagom med kolhydrater (bara en halv banan och några annanas skivor av det som ger mest kolisar) så vill man ha mer frukost i sig så går det bra att ta denna smoothie som ett komplimang till resterande frukost

Det man har i är följande:

  1. Organic Green Mix Korn- och Vetegräs-Spirulina-Chlorella Ekologiskt Grönpulver
  2. Några få skivor ananas
  3. Ca en halv banan
  4. Några frysta hallon
  5. Ca 4 mandlar
  6. Ca 1 dl osötad mandelmjölk eller liknande
  7. Lite vatten och is

Tänkte också passa på att säga varför denna Ekologiska Green Mix är så bra att ha i smoothien förutom att det ger smoothien den där lilla extra fräscheten:

Jo, bland annat så är det ett näringspulver som hjälper till att rengöra kroppen. Vi vårstädade våra hem så varför inte också våra kroppar?

I Asien till exempel så har de använt olika alger i århundrade som tex Spirulina och Chlorella just på grund av sina höga halt och breda spektrum av näring för kroppen. Dessutom är pulvret inte bara ekologiskt utan även laktosfritt och utan tillsatser och sötningsmedel! Prova det i din nästa smoothie!

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  

Gillar

Kommentarer