Mör i rumpa och lår efter 257 knäböj!

Innehåller affiliate-länkar

Ja något mör i rumpa och lår är väl det som beskriver mig bäst idag! Igår kväll körde jag Bodypump 103 vilket by the way är den bästa bodypumpen so far. Den är helt enkelt grym!!! Ett utav skälen varför jag älskar den nya bodypumpen är för alla dess utfall och knäböj. Jag menar, jag hatar dem, men jag älskar dem samtidigt. Den här bodypump 103 releasen är den mest intensiva någonsin tycker jag när det gäller knänöjen.

I går under passet så bestämde jag mig för att jag faktiskt skulle räkna hur många knäböj det blev under passets gång. Jag fick det till 257 knäböj!!! Då har jag ändå inte räknat in alla gnuggisar man gör längst ner för jag kunde inte hålla räkningen på dem. Inte konstigt då att man känner av dem i rumpa och lår idag även fast jag tränar nästan varje dag. Jag tyckte det var en kul grej att se hur många knäböj vi gjorde. Räkningen hjälpte mig enormt att hålla ut. Speciellt under den sista sektionen där man skulle göra 16 stora knäböj och 36 gnuggisar X 2!!! Efter det skakar benen 😝och man kan knappt räta ut sig och ställa sig rakt upp igen hehe. Man bara hatar det i självaste settet eller sessionen men man bara älskar det efteråt också! Dessutom märker jag skillnad i kroppen med det passet! Vad gör det att man är lite mör, "Better sore than sorry" eller hur!

Nästa bodypump pass ska jag räkna utfallen! Tycker det är kul och intressant att se hur många man faktiskt gör 😜

Nu ska jag fortsätta här hemma med min utrensning av garderoben. Jag har ju gott ner över 60 kilo så det blir en hel del kläder som ska säljas på Tradera. Jag har redan sålt 66 saker denna månad och jag har minst lika mycket kvar att sälja så nu måste jag sätta igång och fota! Ha en trevlig dag allihopa!


#träna #träning #gym #fitness #fitnessblogg #träningskläder #fettförbränning #träningsvärk #träningsmotivation #actic #tradera

Gillar

Kommentarer