Mobil otur

Jag har vart lite tyst här på bloggen de senaste 1,5 veckorna. Inte helt och hållet mitt fel om jag får tillägga. Vi hade inte världens bästa internet på campingen. Även om jag då har min egna 4G så var den inte superbra. Till saken här är också att jag inte har haft min egna telefon, platta eller dator att blogga på heller. Datorn och plattan lämnade jag hemma för jag tänkte att jag ju kunde blogga från min nya fina iPhone 7 plus! Den har ju så stor skärm.

Mobil Otur

Jo visst, tanken var god. Men med stort M, jag gick ju och tappade den i marken en dag när jag skulle rensa ogräs. Jag satt på huk och ramlade baklänges när jag försökte dra ut ett ogräs som satt som berg. Ur byxfickan min flyger telefonen och skrapar upp hela skärmen. Jag satt på huk så telefonen kanske ramlade från max 20 cm höjd. Inte värst högt upp alltså! Dessutom var den skyddad med både glas fram och ett skal bak men vad gjorde det. Det blev 2 stora feta sprickor på skärmen fram!!!

Men storyn tar inte slut där! Jag fick en lånetelefon och det var en ganska liten samsung galaxy som för övrigt var helt sprucken så man knappt såg skärmen. Jag fattar inte android telefoner, tycker dem är helt ologiska så min son fick ta den lånetelefonen medans jag tog sonens iPhone. Tror ni inte att min kära son går och tappar bort den lånetelefonen!!!!! Inte nog med att det kostar nästan 2000 spänn att laga min telefon men det kostar nu också 3000 för en förlorad telefon!!!! Nej, men vänta, historien (den brutala sanningen) är inte över än! Till denna historia ska det också tilläggas att för mindre än 3 veckor sedan så förlorade min andra son hans telefon också!!!! En sak är säker och det är att jag har lärt mig att från och med nu ska alla telefoner silvertejpas på barnens kroppar (och kanske min med för den delen)!!! Min man som för övrigt inte vill höra ordet "mobiltelefon" den här månaden håller fullständigt med mig!!

Gillar

Kommentarer