Mind over matter

   

Så i morse jag kände jag verkligen inte för att träna! Jag var för trött, på grund av mitt eget fel för att jag gick och la mig för sent. Om jag hade stannat hemma skulle jag ha fått ett par timmars extra sömn men jag skulle också ha mått som skit för att jag tillät mig själv att lyssna på mina egna ursäkter.

Jag hade några "mind over matter " samtal med mig själv och så gick jag till gymmet ändå trots att jag var så trött. Jag tänkte att det är bättre att jag gå och tränar med en ca 80-85 % intensitet av 100 % möjliga än att stanna hemma och det blir 0 % !

Men väl på gymmet påminde jag mig själv att jag är ingen medioker typ av tjej. Det är bara "ge allt eller gå hem" som gäller för mig. Jag var tvungen att "stay true to the hustle" och det gjorde jag. Nu, efter gymmet har jag mer energi än någonsin!!

Visst är det så att det alltid känns bäst när man ger sitt bästa?!

                         
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer