Min pinsamma kropp

Ja, detta inlägg ska jag dedikera helt och hållet till min pinsamma kropp!

Varför gör jag på det här viset? Vet inte, det kanske bor en liten fakir i mig? Men hur som helst i alla fall så tänkte jag att jag skulle få ta tillfället i akt med att klaga på baksidan av att ha en coke bottle kropp.

När den kroppen är ur form och inte riktigt så snygg som den skulle kunna vara och som jag kämpar stenhårt med varje dag för att få i trim så ser det ut som om jag har en korsett på mig. Fast inte en snygg korsett! Utan en sån där som de hade på typ 1700-talet där deras höfter stack ut en meter på var sin sida!! Ja så ser jag ut!!!

Visst är jag glad att jag har en midja och att det finns lite former och konturer men det är ju också samtidigt så fruktansvärt pinsamt! Jag har faktiskt fått frågan (på fullaste allvar) om jag har en korsett på mig under mina träningskläder!!!! Jo tjena, för man kan ju träna med en sån på sig!!!! Döööööööö!!!!

När jag väl gått ner det jag vill gå ner och byggt de muskler jag vill ha så kommer jag att vara nöjd med min kropp men tills dess så är det ju så pinsamt och något som gör mig väldigt osäker i mig själv varje gång jag går till gymet. Jag intalar mig själv varje dag jag går dit att ja, jag vet att jag har sånna höfter men det är ju faktiskt därför jag är här för att försöka få dem att bli lite mindre och så tar jag ett djupt andetag och tränar på.

Så, nu har jag fått ur mig det hehe och jag avslutar i sann Sir Mix A Lots anda: "I got big hips and I can not lie......"

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer