Min nya bebis

Har vart lite tyst de senaste dagarna men det är för att jag har spenderat varje ledig sekund till att göra i ordning för min nya bebis som vi var och hämtade igår. (Ja, förutom att jobba och träna och vara mamma och fru och allt sånt där annat ni vet 😜)

Ja, jag har i alla fall blivit mamma igen 😊 men denna gång är det inte till en mänsklig bebis men en fyrbenta sådan 🐶 Ja det är en labrador, en gul hane. Har haft två labradorer tidigare både här i Sverige och en i USA och det var det självklara valet för oss igen. Denna gång har vi två riktiga barn och en labrador passar så bra när man har barn.

Vi åkte hela vägen ner till Hultsfred för min nya skatt. 3 timmar dit och sen 3 timmar tillbaka med en valp. Första kvarten grät han konstant men resten ev resan gick utmärkt. Han sov hela biten hem. Första natten hemma var ganska jobbig. Det blev bara 2-3 timmars sömn och sen grät han i typ 30 min och försökte rymma från vår inhängnad vi fixat åt han. Sen somnade han om i 2 timmar och började om igen. Så ja både mannen och jag är ganska trötta idag 😜 men vi ville vara konsekventa med att han ska sova där vi bestämt åt han nu när han är en valp. Heartbreaking, ja men det blir bättre om ett par dagar. Med våra andra två hundar så funkade det jättebra efter ett par dagar så jag hoppas det funkar på den här lilla herrn också!

Vad ska han heta då?

Ja det är en bra fråga!!!! Vi har ett par starka kandidater men det starkaste är nog Marley. Andra namn vi funderat på är Max, Diego, Nacho, Wall-E, Wille och Elvis. Det är ju så hemskt svårt att bestämma!!! Vi har försökt i flera månader men nu när han väl är här så passar inget namn typ 😜 Våra förra hundar hette Lukas och Charlie. Så blir det en Marley eller blir det nått annat? Who knows!!! Stat tuned!#hund #labrador #gullabrador #labradorretriever #hundägare #marley #vovve #husdjur #människansbästavän

  • Alla

Gillar

Kommentarer