Med eller utan beast mode

I morse drog jag iväg med ungarna och uppfyllde en utav deras drömmar - att gå till skateparken! De var så lyckliga och lyriska!

 

Jag önskar dock att jag var lika lyrisk och lycklig när det gäller träningen. Ända sen semestern så har det varit svårt rent mentalt att "bounce back" som man säger på engelska. Jag älskar att träna och jag älskar träningen och att röra på mig och när jag väl kommer till gymet och har satt igång med träningen så får du mig knappt där ifrån just för att jag faktiskt älskar det så MEN det är just precis innan jag ska iväg som jag blir så där anti ni vet.

Vill helst bara ligga på soffan och slagga och maraton kolla på nån serie som jag följer. Ja, jag vet det är väl ganska normalt att man hellre vill göra det än att anstränga sig och bli svettig och sånt men jag älskar ju att träna när jag väl kommit fram! Så här svårt har det inte varit att få arlset i fart på över ett år och jag gillar inte känslan. Vart tog min beast mode vägen liksom. Ok med lite hjälp av Celsius eller annan pre-workout så hittar jag ju beast moden ändå väl på plats men som sagt så vill jag ha tillbaka den känslan INNAN jag går iväg till gymet. Den kom naturligt förut!

Änyhoo, med eller utan beastmode så pallrade jag mig iväg till gymet i morse efter skateparken och väl där så ville jag ju inte gå hem. Svettigt värre blev det. Precis som jag älskar det : )

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer