Mangel och mos!

Jag har varit lite slö på att skriva de sista dagarna men det är inte för att jag haft idé torka eller skrivar kramp eller så. Nej det är för att min kära PT har gjort totalt kaos med mig. Han har verkligen utsatt min kropp för mangel och mos!! I och för sig så har jag ju bett om det här så jag klagar inte direkt men man kan säga att min kropp verkligen har gått i genom ett riktigt trauma - ett själv påkallat trauma men likt förbaskat ett trauma ändå. Men lika glad, fast trött är jag förde för shit vilka muskler jag ska få hahaha.

Det är ett riktigt tufft träningschema med periodisering som han har tagit fram åt mig men jag är besluten att ta mig igenom detta schema med bästa möjliga resultat för min sega kropp. Av alla olika träningsscheman som jag haft känner jag att med detta schema så kommer jag att kunna få en markant skillnad så jag är ganska så pumpad. Lite skraj för det är tufft och tungt schema men ändå som sagt väldigt pumpad att göra mitt bästa och verkligen köra beast mode!!! Jag kommer att lägga upp schemat under en flik snart så håll utkik!

Det enda annars förutom träningen jag kan göra är att hålla mig till en strikt kost. En konst i sig själv men det finns mycket man kan göra för att underlätta att det verkligen blir så strikt som man tänkt. Personligen blir jag väldigt inspirerad av att se bilder på bra och hälsosam kost så här får ni se min frukost och lunch idag. Hoppas att jag kan inspirera någon annan : )

[caption id="attachment_854" align="aligncenter" width="960"]
Genomblöt och mörad efter träningen hahahaha ...nice![/caption]   Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer