Många bäckar små........

Just nu rör sig vågen inte sig neråt i samma takt som jag kanske skulle vilja att den gjorde. As a matter of fact så står den faktiskt still. Blixt stilla om man ska vara petig. Det trots att jag ändrat min kost och är mer noggrann med både vatten och sömn. Vad är det för fel på mig kan man undra?

Ja, det är faktiskt en fråga jag ställer mig varje gång jag ställer mig på vågen och hotar med att kasta den i väggen. Men jag måste ta ett djupt andetag (eller ett par sådana) och inse att det faktiskt händer små saker i min kropp hela tiden. Jag tränar betydligt mer styrketräning nu än jag gjorde tidigare. Förutom att gå ner lite till i vikt så vill jag även ha snygga muskler så min stora fokus har faktiskt vart på att skaffa mig fler sånna där snygga knölar lite varsom på kroppen. Tänker att ju mer muskler jag har desto mer bränner även kroppen så det är en win win situation med fler muskler helt enkelt

Många bäckar små
Har mätt mig med måttband också och visst har det försvunnit några cm här och där men det är inga gigantiska siffror. Men det är här uttrycket många bäckar små kommer in för jag märker ändå små skillnader varje vecka. Min kropp är i ständig förändring. I det stora hela ser jag likadan ut men sakta men säkert så ser jag mitt framför ögonen faktiskt hur jag förändras, millimeter per millimeter.

Exempel nr 1: Jag hade en fett depå precis under rump skinkorna precis där låret börjar. Ett ställe som irriterat mig något sjukt mycket! Men i alla fall. Efter träningen i dag, ställde jag mig framför spegeln som jag brukar göra och till min stora förvåning så ser jag hur just den fett depån jag hatar så mycket nu är borta!!!! 😃 Ja på vänster lår i alla fall. Den är fortfarande kvar på höger lår men ändå!!!! Den vänstra har försvunnit helt!!! Det måste betyda att nånting händer i kroppen! Och att förhoppningsvis så försvinner höger fettdepå också!

Exempel nr 2: Min rumpa! Den har genomgått många mikroskopiska förändringar de senaste månaderna. Det börjar med att jag får en ganska stor cellulit, typ mitt på ena skinkan. Det ser ut som om nån har tryckt in sin tumme mitt på skinkan typ och så har det fastnat så. Superpinsamt men vad ska man göra 🤷🏻‍♀️ Men helt plötsligt så är dem celluliter borta och skinkan har liksom antagit en ny form. Det här har hänt flera flera gånger. Min rumpa ser inte likadan ut som förra månaden. Saker händer där bak!

Exempel nr 3: Mina lår! Helt plötsligt för kanske en 2-3 veckor sedan så såg jag hur jag börjat få en massa celluliter på insidan av låren. Speciellt på höger lår. Har också haft jättekomplex över fettet som sitter längst upp på innerlåren mellan benen typ. Helt plötsligt i dag när jag stod och speglade mig så ser jag hur mina innerlår ser mycket lenare ut, de flesta celluliter är borta just där dem helt plötsligt hade kommit för 2-3 veckor sen och jag ser att det har försvunnit fett speciellt från höger lår. Det är ett område på ca 5-7 cm som nu ”går in” som det inte gjorde förut. Fett depån längst upp är också mycket mindre!! Många bäckar små!!!

Dem här små bäckarna, eller dropparna i havet betyder allt för mig! Även fast vågen kanske står still så händer det ju saker ändå! Det går tyvärr inte med raket fart. Önskar mig ett mirakel varje dag men i brist på sådana så är jag så glad för dem här små små miraklerna som sker. Många bäckar små blir till en stor å! Eller en stor pöl i alla fall men man måste vara tacksam för allt man får så man orkar pusha sig framåt mot nya små mirakler 😊


#viktnedgång #viktresa #minviktresa #weightloss #weightlossjourney #viktnedgång #gånerivikt #träna #träning #gym #fitness #fitnessblogg #fitnessblogger #fitnessresa #viktminskning #viktminskningsresa #byggamuskler #mångabäckarsmå #förebild #föreochefterbild #föreochefter #beforeandafter

Gillar

Kommentarer