Magin får man skapa själv

 

_______________________________________

Njae det där med nyårslöften har man väl vetat hela livet att dem inte funkar liksom. Det är inget magiskt som kommer att hända när man blundar och önskar sig något fantastiskt precis på klockslaget när det blir ett nytt år. Vill man ha magi, ja då får man helt enkelt skapa den själv! Det har jag fått lära mig den hårda vägen.

När man var så där 15, 16, 17 nått så visste jag redan då att det där som man så önskade sig på nyårsafton eller löftet som man svor dyrt och heligt att hålla inte skulle infinna sig och löftet skulle snart vara brytet men ändå så innerst inne så hoppades man lite ändå för ifall att det kanske hände. Men reality gav en snart en käftsmäll och man insåg att ville man ha nått här i livet så fick man göra det bästa för att hitta det själv och inge löften som man faktiskt kunde hålla och när man var redo att göra en förändring och inte när man var påtvingad det för någon slags magi som skulle infinna sig på nyårsafton.

Ändå sedan jag släppte det här med nyårslöften någon gång i tonåren så har jag vart en fri människa. Fri att skapa mina egna förutsättningar, min egen magi. Har det blivit speciellt magiskt då sen dess? Njae, inte riktigt så att jag levt i någon magisk fantasivärld direkt men jag har vägrat acceptera ett mediokert liv. Jag har båda fötterna på jorden men samtidigt så lyxar jag till det så ofta jag bara kan.

Det behöver inte vara dyrt att lyxa till det. Det kan tex vara som jag gjorde denna morgon, ta sig en extra lång mysfrukost, blogga lite, läsa nyaste nr av Womens Health och bara ta det lugnt en stund fast jag har miljoner saker på schemat idag. Och det är ok! Jag har skapat lite magi, jag har carpe diem denna stund och det är så man skapar små stunder av magi. Vem behöver nyårslöften? Nä, jag skapar magi därhelst jag befinner mig .... because I'm worth it :)

_______________________________________

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer