Lyckans svett

Det är konstigt tycker jag.......men ack så underbart.......att man kan bli så glad av att bli dyngsur av svett. Ja rent tekniskt så är det väl endorfinerna man blir glad av men ju blötare en tröja man lyckas svetta ner desto större lycka känns det som. Mer svett = snyggare kropp and I want it!!

Gick min sedvanliga runda pw med viktvästen med ungarna med mig i morse. Det går lite långsammare med dem men bättre långsammare än inget. Kom hem, käka lunch och sen bar det iväg för att pumpa fotbollen och så lirade jag lite boll med ungarna. Efter duschen hade jag lite tid att döda så jag ploppade mitt arlse i sängen och bloggade lite. Jätteskönt men jag blev såååå otroligt slö. Försökte komma på miljoner ursäkter att inte gå och spinna ikväll. Ett stort skäl jag hade var ju att min PT hade utlovat ett fruktansvärt ben pass i morgon så jag måste ju faktiskt vila benen...typ! Men med en burk Celsius och lite pepp från min syrra - tack kära syster - så drog vi och spinnade i en timme. Kom hem dyblöt och nu mår jag på topp!!!!! Dessutom kom min man in i rummet just och frågade om vi skulle gå en liten pw tillsammans nu. Ja varför inte! I'm on a roll here!!

Nä nu är det dags att gå en runda till men håll utkik så kommer det snart till ett snabbt och gott 10 minuters recept på en hälsosam chili con carne!       Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  
  • Alla

Gillar

Kommentarer