Liptons eko teer

Nu har jag fått prova 2 nya spännande smaker av Liptons eko teer. Inspiring Ceylon och Surprising Russian Grey

Jag hade lite mysfika med mig själv idag. Kunde inte bestämma mig för vilket te jag skulle prova först så jag provade båda samtidigt! Why not liksom eller Yolo som mina ungar säger. Först var jag lite tveksam till hur de skulle smaka. Jag gillar inte när teer blir för starka eller för smakrika. Om jag skulle döma dessa teer efter de fina förpackningarna så trodde jag faktiskt att de skulle smaka väldigt starkt eller mycket men jag blev glatt överraskad.

Inspiring Ceylon smakade ganska milt. Kan inte riktigt sätta fingret på vad det smakade exakt men det var väldigt gott i alla fall.

Surprising Russian Grey smaked ungefär som en vanlig Earl Grey fast något mildare skulle jag vilja säga vilket jag då gillar.
Mitt slutbetyg
Ja mitt slutbetyg på Liptons eko teer är att båda teerna var riktigt goda och jag kommer definitivt att köpa dem igen. Jag behöver ha lite variation på de teer jag dricker själv. Dessutom vill jag även ha något spännande och nytt att bjuda på när jag bjuder på fika. Extra plus + i kanten får dessa teer för deras fina förpackningar och framförallt för att de båda är ekologiska teer.

Båda teerna får var sin tumme upp och det är min ärliga åsikt!

Gillar

Kommentarer