Laddar

Jag har vart lite tyst de senaste dagarna men jag har haft jättemycket vanligt tråkigt jobb och sen så har jag hållt på att renovera färdigt i vårt sovrum med den enda lediga tiden som vart över. Det har vart full rulle men nu har jag äntligen bred spacklat, slipat och målat alla sovrumsväggar och lister och karmar. Nu är dem hemska ros-tapeterna borta! Nu fattas det bara att sätta upp pärlspont på alla 3 sneda sovrumsväggar. Sen har jag resten av huset att spackla, slipa och måla men det är ett bekymmer för en annan dag!

Mellan spackel och målarfärg har det också blivit lite träning, både konditionspass i form av spinning och step men även lite styrketräning, mest armar och axlar

Ikväll är det bodypump som står på menyn. Vet inte riktigt vad det är med mig idag men jag är extra trött men det kommer jag inte låta hindra mig från att träna, det är ju där jag hämtar min energi! Har inte druckit så mycket vatten idag så jag försöker få i mig den sista litern nu innan träningen för om man är lite uttorkad så orkar man inte heller. Hjälp! Jag måste halsa i mig vattnet om jag ska hinna gå på toa 78 ggr innan bodypumpen ;)

Det känns som om det nog kommer att behövas en extra stor dos pre-workout inför pumpen. Kl är bara 14.45 och jag är redo att gå och sova för kvällen liksom. Slap, slap (slår mig själv i fejjan för att vakna till) Nu är det dags att rycka upp sig! Här ska det framtvingas muskler!!

 
  • Alla

Gillar

Kommentarer