Kylväst och kylkeps

   

I morse var jag på sjukgymnast kliniken på Huddinge. Hade fått en remiss för att prova ut en kylväst och en kylkeps. Det behövs ibland på grund av min MS. Jag har ju ett skov där jag ser sämre på höger öga. Synen har blivit betydligt bättre men när jag tränar och blir varm så är det lätt att jag överhettar och då blir synen temporärt mycket sämre på höger öga. Sen när jag kyls ner igen kan jag se som jag ska. Nästan i alla fall hehe.

Hittills har jag haft med mig isvatten och blött en handduk som jag sen dabbar på hasen och nacken runt halspulsådern för att kylas ner så snabbt som möjligt och det har faktiskt hjälpt men jag ville även ha en sån där kylväst och en kylkeps för de är bra att ha på sommaren när man är ute på powerwalks och så. De kommer även att vara riktigt bra i Florida när jag är ute och powerwalkar i värmen!

Hursomhelst så fick jag göra en diverse olika fys tester för att se om det hjälpte med västen och kepsen. Bland annat blev det ett par varv upp och ner för en lång trappa, jogga i 2 km och ca 158 squats på tid! Aj säger jag bara för dem squatsen!!! Efter det fick jag sätta på mig västen och kepsen, som för övrigt var IS kalla!! och sitta ner i ca 20 min. Sen var jag tvungen att göra om allt igen!!!

Ser inte fram emot träningsvärken i min rumpa i morgon kan jag säga!

Här är jag i min "snygga" väst! Har beställt en svart väst i alla fall så den kommer att vara mindre skitful hehe

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer