Kvarghysteri

Tänkte att nu på morgonen innan jag drar iväg till gymet så tänkte jag börja med en ny grej. Nämligen en - visste du att - kategori. Ibland hittar man lite kort och bra info om något hälsa/tränings/kost relaterat ämne och då tänkte jag sprida vidare den kunskapen till alla er mina kära läsare. Denna morgon så där lagom till frukost tänkte jag ta upp ämnet kvarghysteri:

KVARGHYSTERI

Äter du kvarg? Många varumärken har nu kommit ut med kvarg i sitt sortiment och då tror man många gånger genast att det är supernyttigt! Visst, kvarg ÄR bra för oss som tränar på grund av sitt proteininnehåll och relativt låga kalorinnehåll MEN då måste det vara den naturella kvargen. Läser man näringsdeklarationen på en del av dessa kvargar så är många likvärdiga med att äta glass till frukost. Kan man göra det varje dag utan konsekvenser, visst, be my guest men om man vill vara nyttig och inte kommer undan med glassfrukost varje dag så kan man köpa lite ekologiskt vaniljpulver och smaksätta den naturella kvargen istället. Tillåter ens macro det kan man även tillsätta lite färsk frukt eller frysta bär och lite nötter kanske som på bilden nedan. Gott och mycket nyttigare!

P.s. Mer om färsk frukt i nästa - visste du att - D.s.   Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  

Gillar

Kommentarer