Kvällspass med min hubby

 

Ja det blev ett ganska sent kvällspass i går kväll men det det var skönare än jag trott faktiskt. Det är så här. Jag är INGEN morgonmänniska MEN jag är som mest effektivast på morgonen.....när jag väl vaknat till....och jag tycker det är skönast att få träningen avklarad så tidigt som möjligt, dels för att jag då har fått gjort det mest viktigaste på dagen och dels för att jag har mer energi då samt inte hunnit att samla på mig så många ursäkter för att inte träna.

MEN det råkade ju vara så där alldeles underbart supervarmt ute igår och jag hade sovit typ 5 timmar pga av sketna byggjobbare som säger att de ska komma kl 07 men inte dyker upp för ens de behagar!!! Till saken hör att vi var tvungna att tömma kök och badrum på ALLT för de håller på att göra ett stambyte hemma hos oss. Det höll vi på med hela natten!!! Plus att jag skulle upp kl 06 för att göra de sista detaljerna, hinna dusha en sista gång etc innan de skulle dyka upp kl 07. Så när de väl hade dykt upp var jag så där übertrött och var mer som en zoombie än en människa så jag beslutade mig för att ändra morgon träningen till ett kvällspass med min hubby........också så att jag skulle kunna få spendera så mycket av dagen som möjligt på stranden he he he.

Det gick faktiskt bättre än förväntat! Det var väldigt jobbigt att komma iväg till gymet men väl där körde vi både gärnet! Bröst och triceps blev det!

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer