Krossat ego

Ok så trots att jag var döende trött idag (dels så kunde jag inte lägga mig i tid för jag satt uppe mitt i natten och kollade på ett dåligt program om tigerpytonormar!!! I know shoot me!!!! och dels för att jag redan tränat ett beast mode pass idag) så bar det iväg till gymet en andra gång för idag och denna gång för en aerobic klass.

I lördags så var jag på en annan aerobic klass och för första gången i mitt liv så kände jag att shit vad bra det gick på klassen. Jag kom i håg all koreografi och jag var grym helt enkelt. Jag kände det nästan som om jag var del av en musik video - du vet den känslan. Jag dansade hem på moln från den klassen.......

......men idag, sög jag! Den var en annan instruktör och jag hade inte fått memon om stegen och ju mer jag försökte hänga med desto värre dansade jag! Det var en bra koreografi med sexiga steg och jag kunde inte vart osexigare!! : I Asså det gick bara inte! Fattade inte var det var för fel!

Ajja hur som helst så brände jag i alla fall 505 kalorier (vilket jag är glad för) på att vara den osexiga dansande elefanten a.k.a den enda i klassen som inte kunde stegen så jag gick hem med tunga steg och ett krossat ego. Ingen skön känsla asså!

By the way, jag tog ett kort på mig själv när jag dansade. Så här såg jag ut:

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer