Konstgjord pepp

Jag tänkte att jag skulle nämna några ord om konstgjord pepp. Vad kan det vara?

"Otagghet"

Först lite bakgrund. Så här är det: Oftast tycker jag att jag under helgen, typ lördag och söndag, är supertaggad inför kommande veckas inplanerade träningar. Sen när väl måndagen är här så är all "tagghet" som bortflugen. Det är inte alltid jag känner så här men ofta nog för att nämnas. Jag är helt enkelt inte alls längre på humör för att träna. Hur har jag lärt mig att komma över sådan här "otagghet" för träningen? Do I fold my cards and give up?

Nej, ni känner väl mig vid det här laget. Sån tur är så har jag med mycket mental träning en självförvållad inbyggd "failsafe" som fungerar så att om jag inte är döende eller hat brutit något ben så går jag och tränar vare sig jag vill det eller inte. Jag tillåter liksom aldrig mig själv att fråga mig själv om jag ska gå eller inte. Det ska göras om jag så ska dö på kuppen!! För att vara ärlig så känns det faktiskt ibland som om jag ska dö innan träningen och jag försöker validera alla mina ursäkter med att det faktiskt är allvarlig trötthet denna gång. För det är oftast trötthet som står i vägen för mig.

Konstgjord pepp

Många gånger, eller jag ska faktiskt säga, de flesta gångerna, så går jag till gymet ändå bara för att jag vet att jag inte kommer att gilla mig själv om jag stannade hemma för en sådan enkel sak som att jag var för trött. Jag vet mycket väl att träningen GER energi. Jag är ALLTID full av energi efter, utan undantag. Men ibland kan man behöva lite extra pepp och motivation på vägen. Ibland är man faktiskt sjukt trött på riktigt om man behöver något som kickar igång en.

Då få man använda sig av konstgjord pepp! Det vill säga, man får ta sig en pwo, en pre-workout helt enkelt. Ibland har man det bara inte inom sig att klara av träningen på egen hand och då får man alltså ta till den här konstgjorda peppen. Den funkar varje gång, utan undantag! Ibland räcker det med knappt en skopa och ibland får man ta lite extra. Det kan ibland bara ta 10 min innan den verkar. Är man riktigt trött kan det ta 20-30 min men likväl så kommer energin till slut. Garanterat!

There is no shame to the game!

Ibland behöver man den där extra sparken i baken som en pwo faktiskt ger en. Man dricker sin pwo, man går till gymet, man kick ass och sen kommer man hem med ett mycket belåtet leende på läpparna och en grymt skön känsla i kroppen. Min favorit pre-workout är den från Isikost med smak av Hallon/Lemonad! Grymt god!!! Är du sugen på att prova denna pwo? Använd rabattkod: JULIETTE10 så får du rabatt hos hela Isikosts sortiment. Fri frakt har dem dessutom!

Från att ha vaknat död i morse till att vara superglad och mega taggad inför det jobbiga spinninpasset. Idag går all ära till min räddare i nöden, min pwo!!

Gillar

Kommentarer