Köksplanering

 

Japp, idag är det min lediga dag från träning och det är precis som dem säger att när man har ledigt från träningen så spenderar man dagen genom att tänka på träning istället! Jag har längtat tills idag, inte längtat bort från träningen men längtat tills att på onsdag när jag är ledig, då minsann ska jag åka ut på stranden. Jag köpte en ny solstol, förberedde dagens lunch på stranden redan igår, fixat käk till ungarna och packat strandväskan sedan igår så att efter jag fått sova ut var det bara att ta väskan och åka iväg till stranden i stort sett. MEN NÄHÄ, idag regnar det tydligen heeeela dagen. Åskar och blixtar har vi blivit bjudna på också. Yipiiiii! NOT!!!

Det enda positiva med att vara tvungen att vara inomhus är att jag fått en massa tvätt rengjord, organiserat ett par byrålådor och faktiskt tagit mig tid att sitta ner och planera köket färdigt. Eller ja, jag vet inte vad jag ska säga. Jag vet vilket typ av kök jag vill ha och vilket kakel jag vill ha och så men det känns som om ju mer jag verkar bli färdig med köksplaneringen desto fler frågor får jag.

Jag skulle behöva en köksspecialist på speed dial. Som jag får ringa hur många gånger jag vill och han ska svara lika glatt varje gång jag ringer med alla mina hundra frågor jag har. Gärna en köksspecialist som också kan berätta för mig varför just deras kök är bättre än alla andras utan att ha några ekonomiska intressen bakom. Finns det några sådana tro?? Ah just det. Det ska vara billigt också!!

Vad jobbigt det är! Ajja, men eftersom jag nu har kommit till det vägskälet där jag måste bestämma köksleverantören och inte vet vilken jag ska välja, så läger jag ner för tillfället. Måste vänta på att min man kommer hem och hjälper mig och bestämmer.

Om det är någon utav er läsare som kan rekommendera någon köksleverantör som inte kostar skjortan men ändå är väldans bra : ) så får ni gärna droppa en line eller två i kommentarerna : ) Känns som om jag behöver all hjälp jag kan få!

Eftersom resten av lägenheten som är från sekelskiftet 1800/1900 talet är designat i New England stil så har jag valt denna stil på kök med moderna vitvaror:

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer