Klart du vill ha en rabattkod!!

 

Ja men det är klart att man vill ha en rabattkod!! Har man inga pengar men behöver shoppa ja då behöver man verkligen en rabattkod och har man pengar i överflöd så behöver man också en rabattkod för annars tar pengarna slut till slut så nu ska jag vara så snäll och rar och ge er alla en rabattkod ni kan använda.

Ni får en rabattkod på hela 20% procent på hela Vitaprana sortimentet hos Bodystore.com när ni anger koden: JULIETTE!! Yeah your welcome! ;)

Men passa på för erbjudandet gäller endast till den 9/8 2015

Personligen gillar jag Vitaprana sortimentet för det är relativt billigt och ekologiskt och det tillkommer nya produkter hela tiden. För inte så länge sedan köpte jag en Vitaprana ekologiskt peanutbutter som jag skrev och berättade lite om förut i ett annat blogginlägg och min man och mina barn slukade hela den burken på mindre än 2 dagar! Så god är den! Har även deras kokosolja som jag älskar att laga mat med och baka och smörja in mig med. Deras probiotika tabletter håller dessutom min mage lugn och harmonisk.

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>

Gillar

Kommentarer