Kärlek vid första ögonkastet!

Utdrag ur en sneakers tokig tjejs inre tankar:

Fråga:

Kan man / får man bli kär i ett par sneakers?

Svar:

Kan? Ja det kan man!

Får? Vet inte men if loving you is wrong then I don´t want to be right!!

När jag såg dessa underbara sneakers från Adidas ja då var det verkligen kärlek vid första ögonkastet! Så fort mina ögon hade sett dem så visste jag att vi skulle bli ett lyckligt par fram över. Jag hade passerat affären de sålde dem i men det jag hade sett gjorde ett för stort intryck på mig. Jag var tvungen att agera! Jag vände på klacken och gick in i affären och där fick jag hålla dem för första gången. Trodde inte det var sant men dem hade gjort ett par sneakers som passade mig som handsken. Tjejiga men inte FÖR tjejiga, bara så där lagom. Så där lagom attityd men blommor på fötterna. I had to have them!!

Men jag hade ju för bara någon månad sedan redan köpt ett par sneakers som jag fortfarande älskar och har en liten love affair med på sidan om typ men shit jag var ju liksom tvungen att ha dessa med! Men jag sansade mig, drog vidare till de andra affärerna jag faktiskt kom till köpcentret för. Försökte spela ointresserad och inte allt för berörd men innerst inne så skrek det i mig! Jag skäms men jag t.o.m hoppades (som en liten unge) (det stadiet skönk jag till över ett par sneaks liksom) att min man som var med mig vid detta tillfälle, kunde läsa mina innersta tankar och mitt hjärta och förstå den desperata passionen i mitt hjärta som hade uppståt! Skulle han kunna läsa dem tankarna och säga: "Honey, jag vet att du precis redan fått ett par sneakers förra månaden men jag ser hur mycket du älskar dessa och hur glad du skulle bli om du fick dem så ok då du får dem!!" Skulle jag få höra dessa ord??? Väntan var olidlig! Jag gick vidare mot de andra affärerna, t.o.m köpte två oinplanerade snygga tröjor på Bubbleroom men jag kunde inte glömma dessa skönheter!

I min totala desperation och kaos som rådde i mitt inre frågade jag min hubby: "Vad måste jag göra för att få dessa skor??" Jag riktigt skämdes hur lågt jag hade sjunkit för att ens uttala en sådan fråga men vad skulle man göra liksom. Det var nu eller aldrig. Vi var på väg tillbaka till bilen. Vi skulle åka därifrån och jag skulle inte få ha dessa skönheter på mina fötter. Tänkte att, ja men jag kan ju komma tillbaka typ vid löning och köpa dem då....men tänkt om de var slut då? Tänk om de aldrig kom tillbaka? Tänk om jag aldrig skulle få uppleva dessa skor i min sneakers arsenal????? Tanken var för stor för att bära i mitt inre! Därför uttryckte jag mig som jag gjorde, som en sann barnrumpa.

Vi gick in i affären, jag provade mina bebisar, de satt som smäck och jag kunde inte hålla tillbaka leendet med alla tänder. Det var då min man sa: "Honey, jag vet att du precis redan fått ett par sneakers förra månaden men jag ser hur mycket du älskar dessa och hur glad du skulle bli om du fick dem så ok du får dem"!!!!! Han sa orden jag endast hade drömt om! Jag var lyckligare än en unge som fått löpa amok i en godisaffär! Mot kassan gick vi och jag såg hur en konstig syn runt omkring mig uppstod. Det var vita puffiga moln, enhörningar, och regnbågar. Jag hörde ljudet av harpor som spelades i bakgrunden. Jag tror jag kanske svävade också?! Undrar om någon annan såg allt det där också? Kanske borde söka hjälp men, nej tror inte det, jag älskar känslan och den vill jag uppleva igen och igen och igen..........

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>

Gillar

Kommentarer