Kärlek för pumpen

Ville egentligen skriva detta inlägg i går direkt efter träningen men träningen var på kvällen och jag han bara skynda hem, duscha och äta och sen direkt iväg till nattjobbet så jag skriver det nu istället.

Så, jag hade ju inte en så där jätte powerful Power Tuesday på gymet i tisdags men igår kväll på bodypumpen då kom jag igen med råge! Jag körde mycket bodypump förr men jag tog ett uppehåll från pumpen under sommaren och igår var bara andra gången jag kör bodypump nu efter sommaren. Ville komma igång igen med det och sen så har de ju släppt en ny bodypump release också, 99 och den är super by the way! Bodypump 99 releasen har ett jättebra nytt upplägg och jag känner att den nya releasen kommer att göra stor skillnad på musklerna!

Men i alla fall, på pumpen i går kväll så tog jag tyngre denna gång än förra veckan och det var näst intill omöjligt stundtals att få upp den där sketna stången men upp skulle den om jag så skulle skaka som ett darrande höstlöv i vinden. När jag står där och svetten bara dryper och musklerna skriiiiker så ler jag helt plötsligt från ena örat till det andra och tänker att fy vad jag älskar det här!! Jag älskar när musklerna skriker och man verkligen känner hur de växer! Jag älskar styrketräning i alla dess former! Det är något djuriskt över det på något sätt men ack så tillfredsställande. Jag kan inte riktigt förklara det men jag ska ta och fundera över vad det egentligen är som man känner, något slags ursprungskall inne i kroppen som blir tillfredsställt. Ska ta och fundera över det och återkomma med min doktorand om dessa känslor ;)

  • Alla

Gillar

Kommentarer