Kaos i allra högsta grad

 

Just nu har vi ju ett stambyte som pågår hemma hos oss. Det innebär inget badrum och ett halvt kök så av naturliga skäl är det lite kaos hemma hos mig men förhoppningsvis är de färdiga om ca 3 veckor!!! Till saken hör är att min svåger och svägerska från USA är här på besök! Vi försökte varna dem om att vi inte har varken toa eller dush och att huset är upp och ner men det verkade inte störa dem så nu är dem här och hälsar på hos oss i alla fall. Kul men kaos hehe.

Till saken hör igen att om 2 dagar så kommer även min mans lillasyrra, min svägerska med hennes man också från USA och hälsar på samtidigt som brorsan sin!!!!! I knooooooow!!! Tell me about it! Ordet kaos kan inte ens beskriva vad jag känner och vad det faktiskt är!

Ungarna har ju sina rutiner och ska upp tidigt och jag har mina, jag måste träna, så är det bara men det blir ju lite kaos artat minst sagt.

Så nu medans svågern och svägerskan sover passar jag på att njuta av min goda kvarg blandning - Kvarg med Citron och Limesmak med min dinkel müsli och några ekologiska vindruvshalvor för extra energi innan mitt pass som jag nu ska knalla iväg på

 

Nä nu drar jag iväg och tränar istället- (Notera kaoset med badkaret mitt i vardagsrummet tex hehhe)

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer