Känslan man kämpar för


Idag kände jag verkligen INTE för att gå till gymet! Jag var slö och jag hade jobbat med en massa grejer idag och både soffan och sånger verkligen SKREK mitt namn högt ut! Uppe på det, som jag skrev i inlägget innan, så var jag tvungen att gå själv till gymet idag. Ja, jag vet, jag tyckte rejält synd om mig själv men jag grävde djupt ner i fickorna och jag hittade en droppe energi för att ta mig till gymet. Som ni kan se så överlevde jag förvånansvärt nog och nu känner jag mig starkare än innan.

Ibland måste man bara pusha sig själv och belöningen är så värd ansträngningen man lagt ner! Jag pratar om självvärde och självförtroende. Hur man känner sig efter att man har klarat av något som man trodde att man inte trodde var möjligt. Den känslan, den känslan är så värd att kämpa för - i alla sammanhang i livet!
#kämpa #kämpapå #kämpar #gym #fitness #fitnessmotivation #träna #träning #träningsmotivation #känsla #känslor #viktminskning #viktnedgång #bygga #byggamuskler #muskler #styrketräning #bodypump

Gillar

Kommentarer