Kanske är det möjligt att nå mina mål ändå!

Kom precis hem från gymet och nu har jag lyckats klämma i mig en god protein bomb till lunch. Jag kommer att lägga ut receptet jag hittade för det är så gott och fullt med protein och über enkelt att göra så håll utkik.

Det gick superbra på gymet idag. Kan i och för sig vart den där goda Celsiusen som jag klämde i mig men det kändes riktigt bra att träna. Jag kände mig stark och min kropp kändes slankare än vanligt vilket gör så att det är lättare att utföra alla övningar bättre. Känns som min träning och strikta kosthållning verkligen börjat ta sig. Kanske är det möjligt att nå mina mål ändå! Något som jag haft vääääldigt svårt att tro på innan men som jag nu faktiskt börjar tro på på riktigt! Det är ju så viktigt med ett positivt tänkande för kroppen hör det man tänker. Är man negativ jag då blir det ju knappast positivt så jag har försökt arbeta på att vara positiv och det känns mycket bättre så den stilen fortsätter vi på : )

Nä, nu ska jag ut och sola innan det är dags att gå och träna igen. Ha det gött kära läsare! Puss

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer