Juliette 2.0

​Hej och välkommen alla nya och gamla läsare! Har valt att döpa detta inlägg till Juliette 2.0 eftersom det här är början på mitt nya liv! Haha nä, skojar bara men förhoppningsvis är det här är sista gången jag byter bloggportal i alla fall!

För flera år sedan började jag blogga på shapemeup.se som senare blev uppköpt utav isilife.se med flera 100 om inte tusentals bloggare på portalen. Isilifes ägare valde att samtidigt satsa på ett nytt eget producerat märke av kosttillskott som de valde att döpa till Isikost som ni säkert har hört talas om och därför valde de att göra om Isilife bloggportal och bara behålla en handfull av bloggare istället. Så från att ha börjat blogga på shapemeup, som sedan automatiskt blev isilife. så bloggade jag nu på min 3 portal Isikost som en utav de få utvalda bloggarna.

MEN, med stort men, nu har då Isikost istället valt att satsa helt och hållet på sina kosttillskott istället för på bloggeriet och därför fann jag och vi andra bloggare som fanns kvar att nu behöva byta bloggportal återigen! Efter mycket sökandes efter rätt väg att gå så har jag valt Nouw och det är jag hittills helt 100% nöjd med!

Så alla nya läsare, jag hoppas att vi kommer att lära känna varandra. Hos mig får ni som det står i profilen läsa mycket om min viktresa. Jag har gått ner över 60 kilo! Ni får även tips på mycket god och framförallt hälsosam mat. Mycket vego mat då jag valt att bli 90% vegan. Mer om det sen. Ni får även träningstips och tips på snygga träningskläder och sneakers, något som by the way är en liten fetish hos mig 😜 Ni får även läsa lite om MS, multiple scleros, något jag fick en diagnos på för ca 3 år sedan men som jag genom kosten lyckats bli helt inflammationsfri och skov fri ifrån. Har ni frågor, så fråga bara på!

Må gott alla, både nya och gamla läsare - Puss😘

Gillar

Kommentarer