Jordnötssmör & Hasselnötskräm

 

Jag gillar peanut butter eller jordnötssmör som man säger i Sverige. Inte mer en gemene man, inte mindre. Sådär lagom typ. Men när det kommer till min man, ja jag tror han tar rekordet för att vara en peanut butter älskare alltså!! Han kan minsann predika om hur duktig han är på att avhålla sig från syndiga saker som godis och choklad och öl om han skulle vilja det!

I början argumenterade jag med honom för att jag visste ju att han är minst lika svag som mig eller vem som helst annan för godsaker men nu har jag lärt mig konsten av att låta min tysta mun föra talan. Allt jag behöver göra är att ställa fram lite jordnötssmör och låta burken göra sin magic över honom och sen kan jag säga en hel massa saker och han VET att jag har rätt!

Min man, han är ju amerikan så han har alltid vart fäst för Skippys Peanut Butter som man nu även kan köpa i Sverige i utvalda butiker MEN den är ju bara full med skit så han fick prova Bodystores egna märke Vitaprana med Ekologiskt Jordnötssmör och jo jag tackar ja! Första "försöket" försvann 25% av burken. Det var i måndags. Idag fredag finns det bara ca 15-20% kvar av jordnötssmöret i burken! Jo visst, han kan kontrollera sig! NOT! Han skyllde på att den ju var så god och det är nyttigt att äta så mycket för den är ju ekologisk! Jo jag, tackar ja! Men jag är jätteglad för innerst inne VET jag att han VET att han gick lite overboard där och tydligen inte kudde kontrollera sig lika bra som han predikar. BRA! Då slipper jag höra något när jag klämmer i mig lite smarrig Heavenly Spread Hazelnut & Chocolate hasselnötskräm från Renée Voltaire ikväll till fredagsmyset då! ;)
   
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
//  

Gillar

Kommentarer