Jobbigt vĂ€rre 😅💩

Som sedvanligt pÄ onsdagar sÄ trÀnar jag bodypump. Jag var supertrött och allmÀnt blÀ och hade verkligen ingen lust att gÄ och trÀna. Inte sÄ mycket för att jag inte ville trÀna, egentligen var jag taggad för sjÀlvaste trÀningen men jag orkade bara inte idag. Vissa dagar har man det bara inte och idag var en sÄn dag.

Men nĂ€r jag vĂ€l var pĂ„ gymet och passet hade börjat sĂ„ började jag kĂ€nna mig stark och jag till och med tĂ€nkte att ”det hĂ€r var ju lĂ€tt!! MĂ„ste ta tyngre vikter nĂ€sta gĂ„ng!!” đŸ’ȘđŸœ Men sĂ„ efter ca 20 nĂ„gonting minuter in pĂ„ passet sĂ„ bara dog min ork ☠ Den bara tog slut! Pladask sa det sĂ„ var orken borta! Ingen aning varför?

Jag mÄr bra, Àr frisk, har Àtit bra, druckit vatten och t.o.m sovit i 10 timmar vilket Àr vÀÀÀÀldigt ovanligt för mig! Det var jÀtte jobbigt att ta mig igenom passet! Jag Àlskar verkligen styrketrÀning sÄ för mig att kÀnna att nu vill jag inte mer bara för att jag inte hade orken till det Àr nÄgot vÀldigt ovanligt! Normalt kan jag inte fÄ nog av det men nu helt plötsligt frÄn ingenstans sÄ bara ville jag att timmen skulle gÄ lite snabbare.

Men som jag Ă€r som person sĂ„ kan jag inte ge upp, hur mycket jag ibland önskar att jag gjorde det sĂ„ gĂ„r det inte. Jag kĂ€mpar in till den sista blodsdroppen. Det var sjukt jobbigt idag men jag överlevde. Intalade mig under passets gĂ„ng att ja men sĂ„ fort vi Ă€r fĂ€rdig med den hĂ€r muskel gruppen sĂ„ behöver jag inte anvĂ€nda den nĂ„got mer och det hjĂ€lpte mig att ta mig igenom hela passet. Nu ska jag faktiskt ta och slagga resten av kvĂ€llen med gott samvete av att jag inte gav upp 😊


#trÀna #trÀning #trÀningsblogg #trÀnahÄrt #trÀnamedms #msochtrÀning #viktminskning #viktminskningsresa #ork #energi #trött #bodypump #gÄnerivikt #fit #fitness #fitnessblogger #trÀningsblogg #ms #fettförbrÀnning #byggamuskler #muskler

Gillar

Kommentarer