Jakten på kantarellerna

Ja, det är det jag har sysslat med halva gårdagseftermiddagen. Letat efter kantareller. Som jag sa tidigare så har vi ju haft gäster här. Förra veckan var det min svåger med fru och denna veck kom svägerskan med sin man. Båda från USA. Förra veckan blev det inte en perfekt träningsvecka men jag är ganska nöjd med den ändå.

Förra veckans gäster kom direkt från USA så de hade fortfarande jetlag och sov mest hela förmiddagarna varpå jag passade på att gå och träna och jag han tom hem innan de vaknade. Denna veckans gäster har dessvärre vart i Italien en vecka innan de kom hit så de är redan vana vid våran tid och de vaknar typ när vi vaknar och vill ut och göra saker på en gång! Min träning har dessvärre fått lida en hel del och jag känner hur min ångest växer allt eftersom dagarna går.

Allt jag kan tänka på är:

Så i går kväll föreslog min mamma att vi skulle ta med dem ut på en skogspromenad och leta kantareller och det ville dem ju följa med på. Det tyckte dem var jättehäftigt! Jag vill gå och träna ett grymt pass med en utav de bästa träningsinstruktörerna men tji fick jag, det var kantareller jag skulle jaga och inte kalorier!

Men det var väldig trevligt i alla fall. Jag passade på att springa runt som en galning där i skogen i jakten på kalorierna. Se gjorde vi upp en mysig liten brasa också. Jakten på kantarellerna gick inte så bra men vi hittade faktiskt flera Karl Johan svampar allihopa och några blåbär. Till middag fick det bli kyckling i ugnen med goda kryddor, råris och Karl Johan stuvning/sås på ett á la hälsosamt sätt. Supergott blev det faktiskt! Så gott att jag glömde att ta kort på maten utan jag bara snafsade i mig allt och sen kom jag på att a just det, skulle tagit ett kort så dessvärre har jag bara ett kort på såsen som blev över i pannan. Ska ut och plocka mera sen och göra om den goda maten och lägga upp en bild då! Till efterrätt blev det mina plockade blåbär i en liten skål med iskall mjölk och vanilj pulver strött uppepå. Yummi! Återigen för glupsk för en bild men jag lovat det kommer.....

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer