Jagar känslan

 
 

Ja man måste nog vara snäppet galen (enligt min syster) om man frivilligtkliver upp kl 04.50 på morgonen för att träna, 2 pass dessutom!

En del kallar det galen, andra kallar det hängiven och jag tror båda parter har rätt. För min del så handlar en stor del av det av ett jagande efter en känsla. Ni vet, den där känslan man får efter man klarat av något riktigt jobbigt! Som typ att kliva upp mitt i natten och ställa sig ute i busskuren i 79 minusgrader och med is/snö som virvlar runt en för att sedan ge 100% på gymet när de flesta inte ens klivit upp än. Skitjobbigt men ack så värt det efter!!

Inte nog med endorfinerna man får från ett jobbigt pass på gymet men också för att man klarade av någon så jobbigt som att kliva upp så tidigt för att se till att träningen blev av för denna dag. Det är den känslan jag vill åt!

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer