Jag skäms!

Ja precis! Jag skäms! Som en hund med svansen mellan benen gick jag hem från step klassen jag var på i morse kl 06.30. Jag vet inte vad det var med mig i dag asså!

Jag brukar gå på 45 min step på fredag mornar 06.30 och jag har sovit relativt bra hela veckan så jag kan inte ens skylla på att jag var trött men idag var jag helt totalt kaos på klassen asså! Jag kunde inga steg och jag kom inte ihåg vilka steg som kom sen heller! Jag var som helt blank i huvudet! Det var så pinsamt att jag bara ville att jorden skulle öppnas och sluka mig! Jag var inte ens trött! Jag hade energin! Bäng i huvvet var jag i alla fall!

Tänkte att jag skulle gå men nej det kan jag ju inte, jag är ju ingen "quitter" och jag ville inte heller att tränaren skulle tro att något var fel på hennes pass eller så, så jag stod ut och jag försökte fokusera men nej icke sa Nicke! Det gick INTE! T.o.m de andra tjejerna som brukar gå på samma pass tittade typ på mig flera gånger och det såg ut som om dem också tänkte att vad är det med henne idag??!! Ja vad är det med mig idag!

Gick hem med ett minst sagt skadat ego och jag svor till min man att jag aldrig skulle gå tillbaka dit något mer och jag tänker lägga mig i sängen och aldrig mer vakna heller för den delen! Sa till han (med stackars mig röst) att jag tyckte han skulle ringa mig när han satt på tåget till jobbet och uppmuntra mig om han någonsin ville se mig gå till gymet igen. Efter ca 15 min efter han hade gått fick jag den här bilden från han:

”Hahahaha OK FIIINE I get the point!” Skrev jag tillbaka! Ja, men det är faktiskt sant! Det må ha varit en hemsk morgon för mitt ego men jag var ju sjöblöt av svett när jag kom hem så jag har ju faktiskt kämpat och jag har ju faktiskt bränt kalorier vilket är hela poängen. Så nu har jag skärpt till mig igen och efter lite frukost tog jag faktiskt tjuren vid hornen och såg faran i vitögat och begav mig tillbaka till gymet för lite styrketräning.

I kicked ass denna gång by the way hehe

  Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>  
  • Alla

Gillar

Kommentarer