Jag måste bara få berätta!

Ja, jag måste bara få berätta! Jag är nyss hemkommen från ett spinningpass. Det var ett extra insatt spinningpass som jag inte ens hade planerat att gå på men what the heck, why not?! 

Jag har under ett par veckors tid nu försökt med att vid varje spinningpass försöka dra på tyngre på ratten än vad jag gjorde spinningpasset innan. Idag hände det!!

Jag ska berätta från början. Jag var egentligen väldigt otaggad för träningen ikväll. Jag kände mig trött och sliten och det tog ovanligt lång tid för min pre-workout att kicka in men tills slut kände jag en viss mindre trötthet. Ungefär 30 min in i spinningpasset, i en låt vi skulle lägga på riktigt tungt, hände det jag aldrig trodde skulle hända! Jag la på så tungt att det inte gick att vrida ratten något mer!! Jag kunde ändå behålla takten och formen! Av vetskapen att jag kunde trampa runt i rätt takt och med rätt form så fick jag någon slags inre styrka att jag orkade hela låten igenom!!! Jag kände mig så stolt över mig själv!

Jag kommer ihåg i början på min viktminskningsresa så skulle jag gå på ett spinningpass som bara var 45 min. Jag kom ihåg hur jag t.o.m sa till instruktören att jag kanske inte orkar stanna hela passet så jag skulle gå efter 30 min. (Jag stannade hela passet igenom men ändå, att jag ens vågade erkänna att jag kanske inte skulle orka, pinsamt ju) men nu gör jag 60 min utan problem. Har t.o.m kört flera 75 och 90 minuters pass. Men att jag nu lyckades göra en hel låt på det allra tyngsta som går. Ja jag har kommit en lång väg och det är jag stolt över! 

En sak som hjälpt mig orka hela vägen är att intala mig själv att om jag orkade då, med över 60 kilos övervikt, ja då orkar jag banne mig nu med!!! 
Ha en underbar kväll alla kära läsare! 

Gillar

Kommentarer