Jag buzzar en Philips High Speed Blender Innergizer

Jag buzzar en Philips High Speed Blender Innergizer, med andra ord en mixer från Philips. Som buzzador får man hem produkter från olika företag som man får och som man ska ge en ärlig recension över. Gillar jag inte produkten så ska jag skriva det! Nu har jag fått hem denna mixer som har visat sig vara en mixer i särklass. Så här står det om den på deras egna sida:

"Philips High Speed Blender Innergizer är den nya generationen blenders. Med ett varvtal på upp till 45.000 varv per minut är höghastighetsblendern Innergizer bra även för mycket hårda ingredienser, till och med avocadokärnor. Gör krämiga smoothies, släta soppor eller fräsch sorbet. 2-literskannan är i det praktiskt taget oförstörbara materialet tritan med en ljuddämpande kåpa för en nästintill ljudlös mixning"

Det är vad som stod på Philips sida om denna makalösa mixer. Stämmer det då? Är den lika bra som dem påstår? Let's find out! Helt ärligt? Den är faktiskt bättre! Jag är en van användare av mixers och jag mixar ganska mycket här hemma ganska ofta. Allt från soppor till smoothies och gör även mina egna nötmjöl bland annat. Den här mixern från Philips, den som jag har fått hem för att prova heter Innergizer och är vad jag skulle vilja kalla för en mixer från framtiden. Jag har en ganska bra mixer här hemma som man måste vrida på en knapp och den har tre olika lägen. Läge 1, läge 2 och ett pulserande läge. Den mixar ganska bra och den duger. Den här mixen från Philips är helt digital och den vet redan hur många sekunder eller minuter som en viss sorts livsmedel kräver och den sköter hela jobbet själv. Jag trycker på en knapp, jag kan gå därifrån och när jag kommer tillbaka har den mixat färdigt det jag vill ha mixat. Det finns flera olika lägen och det är som följer: Smoothies, nötter, frysta efterrätter, soppor och iskross Min vanliga mixer som jag har tycker jag fungerar som en mixer bör men den skulle aldrig kunna pulvrisera avokadokärnor så självfallet blev jag väldigt sugen på att prova att använda den här funktionen på den nya Philips mixern. Har läst så mycket om att det ska vara så hälsosamt att använda avokadokärnmjöl i kosten så jag var nyfiken att prova. Det fungerade alldeles utmärkt att mixa avokadokärnorna och nu har jag ett avokadokärnmjöl hemma också!! Trodde aldrig att det skulle bli så bra som det faktiskt blev. Till den här mixen medföljer det även en kåpa som man sätter på utanpå mixen som ska reducera onödigt högt ljud. Den här mixen tycker jag inte låter högre än en vanlig mixer och jag har egentligen inte behövt använda den kåpan. Jag har nu haft den här mixen i snart två veckor och jag har provat att mixa soppa, göra avokadokärnmjöl och ett par olika smoothies och jag är hur nöjd som helst med den hära mixen. Minus Det enda jag skulle kunna säga som ett minus är att mixen är ganska stor så ja, den tar ganska mycket plats. Men är det helt i det stora hela är det värt det ändå. Absolut. Nu när jag har den här mixen jag skulle aldrig kunna återgå till en vanlig igen. Den här överklassar helt enkelt alla andra mixar och jag är helt nöjd!   Här följer några bilder på det jag har mixat med denna Philips High Speed Blender Innergizer: Här mixade jag pumpa bitar som jag skulle ha i en soppa. Med och utan kåpa
Här mixar jag ihop en galet god grön sås som skulle smaksätta riset. Recept får du om du klickar på bilden
Här mixar jag 2 avokadokärnor som ska bli till ett fint mjöl som man kan ha i maten, i smoothies och bakning. Superhälsosamt! Håll utkik här på bloggen efter recept som man kan ha i avokadokärnmjölet i och ett inlägg om varför det är så hälsosamt!
Det här är självaste mjölet som blev efter att jag mixat avokadokärnorna. Mjölet blev rött ganska så snabbt det kom i kontakt med luften. Häftigt!
Och sist men inte minst bjuder jag på en sjukt god smoothie gjord på banan, rött äpple, rödbetsblast, frysta jordgubbar, avokadokärnmjöl och mynta med blommor. Oh my lord vad god den blev! Inte så fin färg men om man kunde förmedla smak via bloggen asså, wow säger jag bara!

Gillar

Kommentarer