Jag buzzar en LG Centum tvättmaskin

Jag buzzar en LG Centum tvättmaskin

Jag har fått den enormt fantastiska möjligheten att få hem en splittans ny tvättmaskin, en LG Centum! Jag är med i buzzador där vi får prova gratis produkter i utbyte mot ärliga recensioner. Denna gången hade jag turen att bli en utav de få utvalda att prova denna maskin från LG som har en ny slags teknologi och med ett helt nytt slags dämpnings- och balanseringssystem som gör den riktigt stabil och tyst. Maskinen är så stabil att de största korthus som någonsin har byggts byggdes uppepå en LG Centum maskin medans den tvättade och korthuset rasade inte! På grund av att den är så stabil så är den extremt tyst också! Tack vare det minskade slitaget lämnas också hela 20 års garanti på Direct Drive-motorn! Inte illa!

Så hur är den i verkligheten då? Är den verkligen lika bra som dem säger i reklamen?! Jag har nu provat maskinen och alla dess program i ca 2 veckor och hur mycket jag än skulle vilja säga att det är något fel på den eller att någonting inte är bra så har jag faktiskt inget negativt att säga om maskinen, dess funktioner och tvättval! Bara positivt! Maskinen har 12 kg kapacitet och den har A+++ i energi. Maskinen är extremt stabil, den skakar inte som så många andra maskiner gör och den är extremt tyst också. Den enda gången jag hör maskinen är när den fylls med vatten och när den töms och under den sista spinning cykeln men under självaste tvättprogrammens gång är maskinen så tyst att jag oftast glömmer bort att jag håller på att tvätta. Till detta ska det tilläggas att min tvättstuga är rum i rum med köket och när jag står i köket och lagar mat tex och maskinen är på i rummet bredvid som ligger ca 2 meter från där jag står och dörren är öppen till tvättstugan så hör jag den inte alls! Hade det inte vart för den lilla trudelutten som spelas när tvätten är klar så hade jag glömt bort att jag tvättade kläder.

Det finns 4 saker som jag gillar speciellt med maskinen och det är 1) att tillvalet tidsfördröjning finns vilket betyder att jag kan starta en tvätt på en viss tid som passar mig. Nr 2) att jag under programmets gång kan lägga till tvätt som jag glömt att stoppa i från början och nr 3) (som nog är min favorit) Man kan med sin smartphone fjärrstyra tvättmaskinen vart man än befinner sig!! Coolt va!! Det finns en app som man kan ladda ner där man kan starta och avsluta ett tvättprogram och man kan även övervaka programdriften och felsöka med den appen. Det enda negativa med det är att den appen bara finns för android än så länge och inte för iOS så det är väl den enda negativa saken jag har att säga om maskinen egentligen. Den 4) funktionen jag diggar starkt är att det finns en grej som heter Smart Diagnosis. Det betyder att ifall något skulle vara fel på maskinen så kan man placera telefonens mikrofondel nära en knapp på tvättmaskinen och då överförs en analys på vad som är problemet till en service tekniker och då kan han diagnosticera vad problemet är direkt genom telefonen. Ascoolt tycker jag!!

Summa sumarum: Detta är verkligen en superbra maskin med många fantastiska funktioner och många tvättprogram och fler än dem som finns angivet kan laddas ner till maskinen t.o.m! Maskinnen är otroligt tyst och energisparande och den rymmer hela 12 kg vilket har underlättat min vardag enormt. Jag är grymt nöjd med min maskin!

Gillar

Kommentarer