Jag buzzar Zetas tomatsåser

Innehåller affiliate-länkar

Som Buzzador så har jag nu fått prova dessa tre tomatsåser från Zeta, Plommon tomater, Finkrossade tomater och Körsbärstomater. Jag bestämde mig för att göra en vegan chili gryta och jag använde mig utav plommontomaterna och körsbärstomaterna. De finkrossade tomaterna ska jag använda till en pasta rätt lite senare.

Som vanligt som en buzzador så är självaste poängen att jag ska ge en ärlig recension av produkten och av de två typer av tomater som jag använde mig av så får dem 4 av 5 stjärnor 🌟 Tomaterna gjorde sig väldigt fint i chilin och dem hade en rund och mild smak som lyfte denna veganska chili gryta. Kan inte påstå att det är en enorm skillnad från andra märken men jag har inget att klaga på med dessa tomater från Zeta i alla fall. Dem smakar gott och passar perfekt i grytor som denna tex. Speciellt gott blev det eftersom grytan fick puttra i ett par timmar. Då fick tomaterna en mycket god, mild, rund och lite mustig smak. Mycket gott blev det! Extra poäng får Zeta som märke för att de senast 24 timmar efter skörd lägger all råvara till Zetas konserverade tomater i sin förpackning, oavsett sort. Allt för att kvalitet och smak ska bevaras på bästa sätt.

Håll utkik för receptet på denna fantastiskt goda vegansk chiligryta!!#buzzador #zetatomaterbuzz #zeta #tomater #chili #chiligryta #vegan #veganfood #veganrecept #recept

Gillar

Kommentarer