Inte så stolt

Inte så stolt

Min första tanke i morse efter träningen var att jag var inte så stolt över min insats idag. Dagens träning var ett pass som heter step & styrka. I det passet kör man step i ca 10 min och sen går det över till styrketräning i ca 10 och sedan tillbaka till step o.s.v i ca 60 min. Älskar det passet! Det är alltid på tisdag mornar kl 06.15 och jag kliver upp 05.00 för att hinna dit i tid. Det är riktigt tufft att köra det passet vid den tiden på dygnet. Oftast brukar det går väldigt bra ändå att dundra på i passet tack vare lite av min favvo pre-workout från Isikost.

Men i morse trodde jag att jag skulle dö! Det var så tungt och så jobbigt! Från första minuterna kändes det som om jag utförde passet genom sirap! Det kändes också som om passet hade pågått i ca 10 timmar och vi var på den sista timmen. Jag kände hur min pre-workout försökte peppa mig men mina ben dem bara "jag är ledsen pre-workouten, inte idag ok"! Min hjärna försökte peppa mina ben med "jo, kom igen nu, du klarar det här"! Det var en inre kamp genom hela passet.

Brist på sömn

Jag vet precis varför jag kände så här också. I förgår natt, alltså natten mellan sönd-månd jobbade jag nattskiftet. Även fast jag hade planerat för 7 timmars sömn så blev det bara 4 timmar på grund av saker jag inte kunde rå för. I natt, natten mellan månd-tisd blev det bara 6 timmar så min kropp var egentligen för trött för att träna. Men dum som man är ibland så ska man ska alltid pusha ända in i kaklet. Som tur var så var min systerdotter också på passet idag och hon var lika seg som mig så vi pushade varandra genom passet.

Efteråt när vi pratade om hur vi mått så sa vi det att man inte kände sig så stolt över ens insats idag. Vi beslöt oss att vi faktiskt borde känna oss stolta ändå för vi gav i alla fall inte upp! Vi kanske inte skuttade lika entusiastiskt över brädan som vi skulle ha velat men över den förbaskade brädan kom vi i alla fall! Vi kom överens om att istället för att känna sig inte så stolt över insatsen så ska vi känna oss stolta av att vi inte gav upp. Man måste alltid hitta det dära positiva i alla nergångar eller hur!

En mycket stolt jag efter passet:

  • Alla

Gillar

Kommentarer