Inte så Beast Mode

Nä precis, den här veckan har inte blivit så Beast Mode som den började och som jag hade planerat att den skulle bli och för att vara helt ärlig så har det inte vart mitt fel heller.

Det är ju meningen att för de nästkommande 12 veckorna så ska jag bränna 1250 kalorier varje dag vecka in och vecka ut. Det började väldigt bra i måndags med 2126 kalorier brända men sedan dess har det dessvärre gått utför. Det har varit sjuka ungar sedan i tisdags och en utav dem är fortfarande sjuk, utvecklings samtal på den enda tiden jag kunnat träna så att jag vart tvungen att halvera min träningstid, jag själv blev sjuk (vilket jag inte varit på över ett år!! men just förståss den här veckan ska jag bli det!!!) och det innebar att jag helt enkelt inte orkat vara värsta Beast Mode.

Jag känner mig lite nere för att hela min planering gått i stöpet och för att jag trots viljan inte kunnat leverera 1250 kalorier brända varje dag men jag är ändå, när jag stannar upp och tänker efter, glad och stolt över mig själv för att jag har gjort det bästa av situationen och inte kastat in handduken helt när problemen hopats. Trots att jag själv vart sjuk har jag gått till gymet varje dag och gjort så mycket jag bara kunnat och hunnit med. Mitt snitt på kalorier förbrända sedan tisdags ligger på mellan 650-950 per dag så jag har inte varit helt hemsk men jag gillar inte när det inte går som planerat. Hoppas jag i morgon och lördag och söndag (lättare under helgen när min man är hemma och kan hjälpa med ungarna) kan uppnå bättre resultat så att inte hela veckan blir katastrof i alla fall : )

[caption id="attachment_332" align="alignnone" width="260"]
Fjotis bild på toan hehehe[/caption]

 

[caption id="attachment_333" align="aligncenter" width="224"]
Spinning tajm![/caption]

 

[caption id="attachment_334" align="alignnone" width="224"]
Syrran dog på spinning cykeln[/caption]

Jag har i alla fall vart väldigt duktig med att se till att jag håller mig till mina tillåtna kalorier under detta 12 veckors mat och tränings schema så man får vara glad för det som faktiskt gått bra! Kosten är ju 80% så jag ska försöka vara glad för det i alla fall : )

Ajja, frisk kämpat eller skam den som ger sig får jag väl ta och intala mig själv : )

 

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer