Inte alltid som man planerade det

 
 

Jag har varit lite frånvarande från bloggen i någon vecka eller två för jag har haft ganska mycket i mitt privatliv. Inget allvarligt eller så men det har hänt väldigt mycket de senaste veckorna så det har vart svårt för mig att fokusera på annat än just det. Jag kommer att dela med mig lite senare utav det jag har vart upptagen med. Ni får hålla utkik efter ett inlägg som nog kommer att heta "Min hemlighet" precis som det där tv programmet på TV3. Jag har valt att berätta men om "min hemlighet" för er här på bloggen endast för att jag vill sprida budskapet om hur det kan vara ibland. Jag vill att folk ska förstå och inte döma och så vill jag vara helt ärlig med min omgivning. En del utav er kanske befinner sig i samma situation som mig och funderar på hur ni ska göra så det inlägget kanske kan hjälpa er. Håll utkik!

Men vad har då denna bild här ovan med det att göra? Jo, det har allt med det att göra. När jag startade min fitness resa så visste jag att det inte skulle bli lätt alla gånger. I mitt fall så behövde jag gå ner i vikt och så ville jag bygga snygga muskler. Jag visste att jag skulle behöva göra vissa uppoffringar och det var jag helt ok med. Det har inte alltid varit lätt att göra dessa uppoffringar men jag har ändå vart helt inställd på att klara mig igenom alla hinder som kommer i min väg. Men en sak som jag aldrig kunde förbereda mig för är hur fruktansvärt svårt det skulle vara för min kropp att svara på den helt nya kosten och träningen som jag gav den. Har ändå hållit på nu i ett par år med näst intill felfri kost och träning. Jag säger inte att jag gjort allt perfekt men det har vart en total 360 från mitt gamla liv och sen har jag även haft mycket professionell hjälp och personligen kan jag säga att jag faktiskt inte kunnat följa deras råd på ett mer exemplariskt sätt. Jag har ingen ånger, inga tankar om att "jag kunde gjort det bättre" eller "jag kanske inte skulle fuskat då och då". Nej jag är grymt stolt även mina prestationer!

När jag började min resa visste jag att det skulle vara många berg och dalar att ta sig igenom men jag hade ingen aning om hur extremt höga berg (läs Mount Everest) och dalar (läs Djuphavsgravarna i havet) som jag var tvungen att klättra mig igenom! Aldrig kunde jag ha anat det! Mitt i detta fick jag också MS (multiple scleros) som inte gjorde saken lättare! Mer om det i inlägget "Min hemlighet"

Så min fitness resa har verkligen vart som på bilden ovan men jag börjar se ljuset i tunneln nu. Jag har börjat nästla mig ur virrvarret av berg och dalar som jag vart igenom. Jag har kommit en bra bit på vägen, gått ner 28 kilo helt själv och det är inte fy skam men jag är inte nöjd än. Men i mitt inlägg som nog kommer att heta "Min Hemlighet" ska ni få läsa om hur jag kommer att ta mig ur detta virrvarr av berg och dalar. Förhoppningsvis är jag i slutet av tunneln nu för jag tror jag börjar se ett ljus där framme.........

......STAY TUNED

 
Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
// <![CDATA[ var hr_currentTime = new Date();var hr_timestamp = Date.parse(hr_currentTime.getMonth() + 1 + "/" + hr_currentTime.getDate() + "/" + hr_currentTime.getFullYear()) / 1000;document.write(''); // ]]>
  • Alla

Gillar

Kommentarer