Inspiration och motivation

Denna morgons inlägg vill jag tillägna alla människor som sprider ett positivt budskap, vad det än är. Ni är freaking awesome!!

Efter att jag skapade min Instagram för jag vet inte hur länge sedan, något år eller två sedan, så insåg jag ganska snabbt att jag vill använda min Instagram till att främst sprida positivitet men även ju mer jag började ta tag i mitt liv också sprida inspiration och motivation till träning och hälsosammare kost så med varje bild jag lagt upp sedan dess har jag haft det i åtanke.

Jag vet vart jag kommer i från och jag vet hur svårt det är som överviktig att få ett annat tänkesätt. Att inte ge upp så fort det blir svårt. Inte bara för överviktiga men även för "smala" som vill ta tag i sitt liv och börja leva bättre och det är därför jag vill försöka inspirera och motivera så många andra att också försöka. Jag vill heja på dem, säga fortsätt kämpa, det blir inte lättare men du blir bättre, du klarar det här bara du inte ger upp osv. Jag hoppas att mitt budskap går ut till någon där ute i världen. Om inte annat så blir jag ju inspirerad och motiverad själv att fortsätta. Jag kan ju inte lägga ut en bild om att gå och träna och så gör jag inte det själv liksom!! Jag heter juljet på Instagram by the way : )

Det finns även många andra människor som använder sina bloggar eller sina Instagram konton till att göra samma sak och jag är så glad för att de, för att ni finns!

Som i morse till exempel så orkade jag kliva upp kl 05.15 (snoozade till 05.22) allt på grund av en tjej som jag ganska nyligen börjat följa på Instagram. Hon heter @ericafitlove. Hon är mamma, har gått ner en hel massa i vikt, 60 kg ungefär! Hon är "i mål" nu och hon har visat att bara man inte ger upp så når man sitt mål. Hon brukar träna kl 04.15 två dagar i veckan om jag förstått det rätt. Då är hon alltså redan på gymet och kör gärnet!! Varför? Jo, för att annars får hon inte ihop sin dag med jobb och barn och det är helt enkelt det hon måste göra för att fortsätta nå ny mål på sin fitness bana. Denna kvinna har inspirerat mig att kliva upp kl 05.15 för att gå och träna step 06.30. Kan hon vara på gymet och kick ass en timma tidigare kan jag med all säkerhet kliva upp en timma senare för att börja göra mig i ordning!

Jag har gått på den step klassen några gånger förr. Många månader sedan men jag har sedan dess låtit alla ursäkter i världen få mig att stanna kvar i sängen tidiga fredagsmornar, men nu efter att jag blivit så inspirerad av denna kvinna jag inte ens känner klev jag up i morse och på grund av att jag hade en positiv syn på att kliva upp och ta hand om business så tidigt på morgonen, trots att jag inte fick tillräckligt med sömn och trots att jag mycket hellre ville stanna kvar i sängen så klev jag upp ändå, gick till gymet och körde mitt bästa step pass hittills. Allt för att någon annan visade mig vägen till att det visst går att göra det...dessutom med ett leende på läpparna! Nu är jag hooked och från och med idag är jag stammis på gymet kl 06.30 VARJE fredag! Tack @ericafitlove för att du visade mig vägen!

Så sist men inte minst så vill jag bara säga till alla ni andra där ute som också inspirerar och motiverar....keep up the good work! Ni vet aldrig vilken skillnad ni gör i andras liv!

 

 

 

Följ gärna mig och min blogg på någon av följande portaler:
 
  • Alla

Gillar

Kommentarer