Inflammationsfri från min MS

Idag fick jag ett brev från min MS doktor och i det brevets stog det att jag återigen är inflammationsfri från min MS!! Sådan lättnad!


Jag fick min MS diagnos för ca 4 år sedan. Jag var då smäckfull med inflammationer i hela ryggraden och i hjärnan. Dem ville att jag skulle börja med en mycket aggressiv MS medicin som man dessutom kan dö utav om man får en biverkan som heter PML. Då skulle jag troligen vara död inom 3 månader!! Av naturliga skäl så vägrade jag att börja med en sån behandling. Jag valde att endast börja med den enklaste och mest basic av mediciner och så fick vi se hur mycket det hjälpte.

Jag hade nämligen läst, allt jag kunde komma över som handlade om MS. Jag läste i säkert minst 20 timmar om dagen dem 3 dagarna jag låg på sjukhuset. Jag läste AAALLLT som handlade om MS. Den röda tråden jag fann var att man tydligen kunde få ett drägligt liv och t.o.m bli av med sin MS om man ändrade kosten. Ja du läste rätt, bli av med den.

Det fanns nämligen många andra människor, flera utav dem med betydligt värre typ av MS än vad jag hade som suttit i rullstol i typ 20 år men som nu springer maraton!! De behöver heller inte äta någon medicin längre! Jag tänkte att innan jag har förlorat slaget mot min MS så skulle jag i alla fall ge det här med kosten en chans så även jag ändrade min kost. Det har nu gått snart 4 år sedan jag fick min diagnos och jag äter fortfarande bara den enklaste formen av broms medicin mot min MS men jag har nu i över 3,5 år vart HELT inflammationsfri i både hjärna och ryggrad varje gång de gjort en magnetröntgen på mig! Jag ger all ära till den inflammationsfria kosten jag har fokuserat mig på i dessa 4 år!

Jag, som så många andra, är levande bevis på att en bra kost KAN göra skillnad, ja t.o.m rädda liv!! Idag fick jag ytterligare ett bevis på att kosten faktiskt GÖR SKILLNAD när jag öppnade brevet från min MS läkare och när jag återigen fick läsa att jag var inflammationsfri! Jag är så tacksam 🙏🏼

#ms #msdiagnos #kost #diet #inflammation #inflammationsfri #inflammationsfrikost #inflammationsfridiet #frisk #matsomgördigfrisk #hälsa #hälsosamt #nyttigt #grönsaker #vego #vegan #vegankost #vegandiet
Gillar

Kommentarer